VL Crispy Sticks dla chomików / myszoskoczków Miód 2x55g
Wyjątkowo smaczne chrupiące paluszki dla małych gryzoni. Smakołyki wypiekamy w piecu piekarniczym i indywidualnie zawijamy w folię, która zachowuje świeżość przez długi czas.... Pełny opis
19,00 zł
173 zł/kg
VL Crispy Sticks dla chomików / myszoskoczków Miód 2x55g
Mieszanka paszowa uzupełniająca Versele-Laga w postaci wiszącego patyczka to doskonały dodatek do diety małych gryzoni . Każdy drążek posiada wiszący klips , który ułatwia zawieszenie smakołyku na klatce. Receptura miodu została opracowana specjalnie z myślą o szczególnych potrzebach chomików i myszoskoczków . Wędki można również podawać innym gryzoniom, ale przed podaniem zaleca się skonsultowanie się z lekarzem weterynarii. Zdrowy przysmak na patyku to dla gryzoni ogromna przyjemność, która umili czas spędzony w klatce. Po wyjęciu pałeczki z opakowania po prostu zawieś ją na klatce i pozwól swojemu pupilowi gryźć smakołyk do ostatniego ziarna. Pałeczki podawaj jako dodatek do zwykłej karmy dla gryzoni .
Zalety patyczków Versele-Laga Crispy Sticks:
- pieczone w piecach piekarniczych (wypiekane przez mistrza piekarskiego - gdy tylko ciasto będzie chrupiące, smakołyk wyjmujemy z piekarnika)
- praktyczny klips (łatwe mocowanie do klatki w dowolnym kierunku)
- indywidualne pakowanie smakołyków (zapakowane w folię „freshpack” - długotrwałe zachowanie świeżości, smaku i wartości odżywczych)
- karma uzupełniająca dla małych gryzoni
- różne smaki
- W opakowaniu 2 szt
Opakowanie: 2 szt
Waga: 110 g (2x 55 g)
Smak: miód
Przeznaczenie głównie dla: chomika, myszoskoczka
Spożycie: do terminu podanego na opakowaniu (po otwarciu batonika z opakowania należy jak najszybciej skonsumować)
Skład
Skład: zboża, nasiona, pieczywo, miód (2,4%), różne cukry, oleje i tłuszcze.
Składniki analityczne: białko 10,7%, zawartość tłuszczu 6,3%, włókno surowe 4,5%, popiół surowy 2,2%.
Dodatki na 1 kg (dodatki technologiczne): Konserwanty.
Dodatki sensoryczne: barwniki.
Skład: zboża, nasiona, pieczywo, miód (2,4%), różne cukry, oleje i tłuszcze.
Składniki analityczne: białko 10,7%, zawartość tłuszczu 6,3%, włókno surowe 4,5%, popiół surowy 2,2%.
Dodatki na 1 kg (dodatki technologiczne): Konserwanty.
Dodatki sensoryczne: barwniki.